Voor liefhebbers door liefhebbers!

Een auto kopen, die 50 jaar oud is!

Een oldtimer kopen kan op veel plaatsen! Particulier, autobedrijf of speciale oldtimer bedrijf. Volop keuze mogelijkheden. Wij hebben het allemaal gedaan met wisselende successen. Wat wij wel hebben ervaren is dat het erg moeilijk is om het kaf van het koren te scheiden. Gelukkig zijn er veel, mooie en betrouwbare bedrijven. Wij willen onze ervaringen graag met je delen. 

Wij hebben een ander doel dan veel geld verdienen aan onze auto. Hoewel wij aan onze vrouwen hebben verteld, dat een hobby geld mag kosten, is dat nu juist ons doel om dat niet te doen. Wij willen van de verkoop van onze auto's onze hobby uitoefenen. Lekker aan de gang met onze MG's, maar zeker ook lekker rijden en op vakantie gaan.

Als je bij ons een auto koopt weten wij precies wat er aan gedaan is en hebben wij bloed, zweet en tranen achtergelaten om de auto zo te maken, alsof we hem zelf houden, want dat is ook steeds een afweging. 

Als wij ergens over twijfelen dan vervangen wij het en steeds met nieuwe producten, indien mogelijk. Wij kopen alleen spullen die wij zelf mooi en zeker goed vinden. 

Koop je bij ons een auto dan is dat een professioneel, met liefde, vakmanschap en MG hart, gebouwde auto. Bel en kom gerust kijken!