Een auto is geen auto!

Mooie tekst! In de avonduren is Paul nog bezig met onze MG TD. De meeste zaken opnieuw gespoten met kwaliteitsverf zodat het lang mooi blijft. Bij onze auto's moet het motorcompartiment eigenlijk net zo mooi zijn als de buitenkant. We hebben op de beurs in Houten een mooi dashboard gevonden voor de TD en hebben ook hiervoor alles nieuw kunnen vinden. Ziet er echt heel strak uit. We moeten nog veel zaken voor het interieur kopen maar daarvoor gaan we over twee weken naar Engeland. Zoeken naar een bank, vloerbedekking, pannelkit en tonneau. alles in Beige. Heb je dat toevallig nog liggen en wil je ons helpen tegen een mooie prijs.....aarzel niet maar bel...hahahah..

2020 MG TD 1951


Update januari 2020

Zojuist de foto's binnen gekregen van Paul. Hij kon het niet laten en is op nieuwjaarsdag begonnen met het spuiten van de onderdelen die we afgelopen week hebben gedemonteerd. Nu ook weer setjes besteld om alles weer netjes te voorzien van restauratie kitjes. We gaan volgende maand in de UK op zoek naar het interieur. Leuke klus !


Project 2020 MG TD

Hij staat al klaar ons nieuwe project voor 2020. We waren het niet van plan maar kwam op ons pad. We hebben wel besloten om onze pareltjes niet allemaal voor ons zelf te houden. We vinden restaureren gewoon leuk, maar om ons volgende project ( MG TC ) aan te schaffen gaan we een van onze auto's verkopen.